Ons verhaal

Hoe breng je een juweel nog verder in perfectie?
Met inhoud.

Kun je iets speciaals nemen en het nog specialer maken? Kun je iets overtuigends nemen en het nog overtuigender maken? Wij denken van wel.

Tallow Cosmetics nam gras gevoerde en biologische Tallow, een ingrediënt dat al heel bijzonder is, en bracht het tot perfectie. Het geheim van dit gezonde vet ligt in zijn vermogen om de huid echt te voeden. Maar wat doe je vervolgens als je voedende crèmes hebt gemaakt en je doel hebt bereikt?

Diep ademhalen en genieten? Dat is één optie. Wij hebben gekozen voor een andere: doorgaan en een stap verder denken. Het resultaat is aangebroken, een creatie van dagelijkse cosmeticaproducten die allen het karakter van Tallow accentueert, zowel van binnen als van buiten: Tallow Cosmetics.

Toegewijd aan ontdekking en vakmanschap

Goede skincare heeft de kracht je huid te beinvloeden en je direct een aangenaam gevoel te geven. Het vinden van de juiste formulatie en ingredienten is een kunst op zich. Oprichtster Britt Salfischberger is geïnspireerd geraakt door te onderzoeken welke technieken, geheimen en producten werden toegepast in het verleden. 

Britt heeft vervolgens hard gewerkt aan het herontdekken van de legendarische en herstellende krachten van Tallow. Het succes is te danken aan volledige toewijding om het vakmanschap van langzame en verfijnde extractie eigen te maken en dankzij zorgvuldige selectie van helende planten en natuurlijke ingrediënten.

De perfecte start

In 2022 lanceerde Britt Tallow Cosmetics met de passie en expertise om holistische huidverzorging te formuleren, gebruikmakend van onvervangbare voedzame ingrediënten die de huid doen genezen, voeden en transformeren.

Wij hebben Tallow Cosmetics gecreëerd om de unieke natuurlijke eigenschappen, culturele rituelen, duurzame manieren van leven en oprechtheid van onze voorouderen, te behouden en te eren.

Over ons

Ons Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER